Aperitive si digestive Jagermeister

1 Articol

pe pagină
Setați descendent
  1. Nu este in stoc Jagermeister
    Jagermeister
    Rating:
    98%
    De la 55,97 RON

1 Articol

pe pagină
Setați descendent

Despre brandul Jagermeister

Denumirea Jagermeister tradusa are semnificatia "maestru vanator". Eticheta Jagermeister infatiseaza o cruce crestina vazuta intre coarnele unui cerb. Aceasta imagine este o referire la cei doi sfinti patroni crestini ai vanatorii, Saint Hubertus si Saint Eustache, ambii convertiti la crestinism dupa ce se confrunta cu o viziune cu o cruce crestina intre coarnele unui cerb. Eticheta contine si un verset din poemul Weidmannsheil al silvicultorului, vanatorului si ornitologului Oskar von Riesenthal (1830-1898), care are avea urmatoarea traducere aproximativa: "Este onoarea vanatorului ca el protejeaza si pastreaza jocul lui, vaneaza sportiv, onoreaza Creatorul in creaturile Sale".

Jagermeister - O bautura care se preteaza la combinatii

Compania recomanda ca produsul lor etalon, Jägermeister, sa fie pastrat intr-un congelator la -18°C (0°F) si servit la rece, dar cel mai bine este ca el sa fie amestecat in diverse cocktailuri. Se recomanda consumul cu moderatie al acestui digestiv, la pret bun, mai ales ca amestecurile pe baza de ierburi imbata mai repede decat alte bauturi.

Retete de cocktailuri cu Jager

Cocktail Sexy Alligator

Ingrediente: 1.5 cl Malibu, 1 picatura de Chambord, 1.5 cl Midori, un strat de Jägermeister, 3.0 cl suc de ananas.

Mode de preparare: Se toarna pe fundul a doua pahare cate o picatura de Chambord. In shaker, se amesteca Midori, Malibu si sucul de ananas, iar rezultatul se toarna in pahare, peste Chambord. Apoi, se toarna Jäger-ul intr-un strat, deasupra amestecului.

Cocktail Captain Jager

Ingrediente: Jägermeister, rom, cola.

Mod de preparare: Se umple unpahar inalt jumatate cu cola, iar cealalta jumatate cu rom si Jägermeister. Se poate renunta la rom si amesteca doar cola cu Jägermeister. Se savureaza intreaga noapte.

Cocktail Bed of Roses

Ingrediente:1 1/2 parti Jägermeister, 2 parti suc de lamaie, 1 parte sirop grenadine, ½ suc de lime, 1 felie lime, 1 cireasa, cateva cuburi de gheata.

Mod de preparare: Se adauga toate ingredientele lichide intr-un shaker, alaturi de cateva cuburi de gheata. Se amesteca puternic si se toarna intr-un pahar de cocktail sau highball. Se decoreaza cu o felie de lime si o cireasa.